Hirdetés

Spamnak vélték a cunami-előrejelző rendszert



|

Hirdetés

Ha nem is természeti katasztrófa történt, de az első teszt eredményei katasztrofálisak a szakértők szerint, ugyanis minden olyan felhasználó, aki Apache SpamAssassin-t használt, hibásan, vagy egyáltalán nem kapta meg az elküldött levelet.

A térségben bekövetkező földrengésekre és szökőárra figyelmeztető levelezőlista tagjainak egy részéhez nem jutott el egy, a rendszer által küldött levél, mely egy 6-os erősségű földrengésre figyelmeztetett. A spamszűrő ugyanis az ismeretlen feladótól származó, jórészt nagybetűkkel írt üzenetett automatikusan levélszemétnek minősítette. Ezért a teljes rendszert át kell írni, mivel így a valós veszélyekről szóló üzenetek egy része sem érne célba, és ez már komoly problémákhoz vezethet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.