Hirdetés

Spamszűrés SMS-ben



|

Már SMS-ben is vásárolhatunk spamszűrést az MPP-től

Hirdetés

A Yellow Cube Kft. egy egyszerű fizetési módszerrel segíti vásárlói dolgát: a hat módszer szerint működő MPP Desktop 30 napra már eddig is ingyenesen kipróbálható volt, de a fejlesztők most a termékaktiválást is egyszerűbbé tették. A jövőben elég egy emelt díjas sms-t küldenünk és a válasz sms-ben megkapjuk az MPP spamszűrő aktiválásához szükséges kódot. Az sms segítségével mindössze havi bruttó 480 forintos díjért távol tarthatjuk postafiókunktól a kéretlen leveleket.

 

mpp.png

 

„Az sms-sel fizető ügyfeleknek nem csupán kényelmesebb a vásárlás, hanem hatékonyabb is, hiszen az éves díjhoz képest tervezhetőbb a szolgáltatás igénybevétele, így ha néhány hétig, vagy hónapig nem használjuk számítógépünket, a spamszűrő szolgáltatást is szüneteltetni tudják azzal, ha nem hosszabbítjuk meg a havi előfizetést. Amikor pedig ismét aktívan használjuk a levelezésünket, azonnal aktiválhatjuk a szoftvert." - mondja Bódis Ákos ügyvezető igazgató.

 

Az előfizetők ráadásul 2007. szeptember 1-ig egy havidíjért, azaz 480 forintért két hónapnyi védelemre jogosító licenszet kapnak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.