Hirdetés

SpeedPak 2002 -- sebességváltás



|

Hirdetés

Kifejezetten ajánlják azoknak, akiknek gépe már-már elöregedik. Ígéretek szerint ez a szoftver plusz teljesítményt felmutatva képes meghosszabbítani a gép élettartamát. Szó ami szó, én tamáskodom…, de mindenesetre sokat nem veszíthetünk, ki kell próbálni.

A SpeedPak 2002 immár Windows XP kompatibilis. Két fontosabb összetevőből áll, a webROCKET és winROCKET csomagokból. Nevükből sejthetően az egyik hálózati kapcsolatainkat, beállításainkat hivatott hangolni, míg a másik csomag bíbelődik gépünk hardver elemeivel és a rendszer egyéb beállításaival. Állítások szerint csúcsrajáratja a hardvert, kihozza a maximumot gépünkből, és a relytéjes fagyásokat, kiakadások számát is jelentősen csökkenti. Gyorsabbá teszi a web böngészését, a letöltés sebességét. Automatikusan optimalizálja a merevlemez kezelését, a memóriahasználatot, s persze gyorsítótár funkciója is tökéletesebb mint a Windows saját megoldása. Új, könnyen használható grafikus felületet kapott a szoftver, mindenki elboldogul vele.

Érdemes most felkeresni a http://www.Ascentive.com oldalt, ahol megvásárolható a szoftver, ráadásul most engedménnyel. Hangzatos ígéretek, pénzvisszafizetési garancia, nincs vesztenivalónk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.