Hirdetés

SSL tanúsítványok a NetLocktól



|

Hirdetés

A Wallrisk Kft. egyike azon előrelátó cégeknek, amely megtette a szükséges lépéseket portálja biztonságának érdekében, szervereit a NetLock Kft. által kibocsátott SSL tanúsítvánnyal látta el. A Wallrisk nemrég a hazai piacon egyedülálló online biztosítási szolgáltatást indított. Az új szolgáltatás lehetővé teszi, hogy minden érdeklődő kiválassza a számára legmegfelelőbb biztosítást, figyelembe véve a kártérítési összeg limit értékeit, a kizárt eseményeket, a kockázatokat, a biztosítási díjat, az önrészt, a fedezeti kört. A cég portálján kínált öt online termékre vonatkozó információk, az utas, lakás, gépjármű-felelősség-, magánemberi felelősség- és balesetbiztosítás esetében elérhetőek. Az Allianz Hungária Biztosító is NetLock SSL tanúsítvánnyal védi a honlapját használó ügyfelei adatait. Az Allianz idén már másodszor nyerte el az "Év internetes biztosítója" címet, s a szakértők szerint a tavalyi évhez hasonlóan idén is az Allianz tart legelőrébb az Internet által biztosított lehetőségek integrálása és kihasználása terén.




A NetLock Kft. 2003. májusban széles körű felmérést készített mintegy 70 ezer magyar weboldalról, felmérve azok biztonságát (SSL tanúsítvány meglétét). A felmérés szerint a 70 ezer hazai honlapból csupán 1.500 rendelkezett tanúsítvánnyal. Az aggasztó eredmény pontosan mutatja, hogy a magyarországi site-ok jelenleg egyáltalán nem biztonságosak. A helyzet hasonlóan rossz a magyarországi webáruházak esetében. A NetLock Kft. felmérést készített a magyarországi webáruházak biztonságáról is, amely eredmény szerint mindössze 9 százalékuk rendelkezik érvényes SSL tanúsítvánnyal. Az eredmény javítása és a weblapok biztonsága érdekében a NetLock Kft. a napokban akciót indít, amelynek keretében alapszintű, "C osztályú" tanúsítványát most 50 % engedménnyel illetőleg térítésmentesen rendelkezésére bocsátja az érdeklődő webáruházaknak. Természetesen azok számára is van ajánlata, akik a magasabb szintű tranzakciós limithez szeretnének tanúsítványt, és az "A" valamint "B osztályú" tanúsítványok után érdeklődnek. Az akció keretében a megrendelő webáruházak szeptember végéig 50 százalék kedvezményben részesülnek.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.