Hirdetés

Steampunk Fight Stick, ami szinte már túl szép ahhoz, hogy használjuk



|

A steampunk dolgok az egyediségük okán mindig lenyűgözőek. Főleg akkor, ha valaki perifériát állít elő ebben a stílusban.

Hirdetés

A stílus nagyszerűsége pontosan abban rejlik, hogy a sci-fit és a viktoriánus kor megjelenését ötvözi, ezáltal furcsa, de mégis esztétikus hibrideket alkotva, melynél az ember gyermeki lelkesedéssel nézi, hogy a sok fogaskerék, meg tekerentyű vajon milyen funkciót szolgálhat.

Láthattunk már steampunk egeret, pendrive-ot, lejátszókat, asztali számítógépeket, most pedig itt egy játékosoknak szánt periféria. Szerepel rajta minden, amit egy 19. századi játékos kívánhatott ahhoz, hogy egy jót játszhasson, van átlátszó burok, hat gomb, egy joystick, római számokkal ékesített órával. Végül, de nem utolsó sorban, érdemes megemlíteni, hogy LED-es világítást is kapott, sőt, van neve is, B15SDM.

Azt sajnos nem tudjuk, hogy játékra alkalmas-e, vagy ha alkalmas, akkor mennyire funkcionál jól, és arról sincs információnk, hogy mennyibe kerülhet egy ilyen, de hozzáértők valahova 400 és 700 dollár közé teszik az értékét.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.