Steinberg MyMP3 Pro



|

Winamp, JetAudio, Sonique, iTunes, MusicMatch - nagy nevek. Közülük a legtöbbnek van ingyenes verziója is, de egyes extra funkciókért fizetnünk kell. Zenehallgatásra mindegyik alkalmas, az egyikben az effektusok, a másikban a lejátszás minősége tetszik, mindenki más miatt választja valamelyiket. A Steinberg MyMP3 Pro legújabb kiadásában viszont nem csalódhatunk. Kezeli a legismertebb formátumokat, importálja, exportálja, átalakítja azokat, és még sok hasznos, kellemes meglepetés bújik meg a mélyében.




Megnyitás után máris egy varázsló akar a kedvünkben járni, amely felderíti a merevlemezünkön lévő összes zenei állományt. Ezután használhatjuk is a programot: a bal felső sarokban a lejátszó, alatta a hangszínszabályozó, a lejátszási lista foglal helyet. A középső nagy ablakban kezelhetjük az állományokat, lemezeket és a többi szolgáltatást. A bonyolult menürendszer helyett a legszükségesebb funkciók mind megtalálhatók elvárható helyükön, az ablakokban. A lejátszáshoz érdemes feltölteni a bal alsó sarokban lévő listát - akár a megtalált állományokból, akár külső forrásból. Utóbbi lehet természetesen a CD-meghajtó, ahonnan zenei CD-ink hangsávjait menthetjük digitális formába. De annak sincs akadálya, ha bakelitlemezeinket szeretnénk rögzíteni, a program még a számok közötti csendet is észreveszi.

A teljes cikk a 2004. májusi számunkban olvasható.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.