Hirdetés

Steve Ballmer ismertette az eredményeket



|

Hirdetés

A kezdeményezés célja, hogy lehetővé tegye a Microsoft ügyfelei számára dinamikus környezetek létrehozását és működtetését, illetve az automatizálás, az erőforrások rugalmas kihasználása és a tudásalapú eljárások használata révén a magasabb hatékonyság elérését.

Megnyitó előadásában Ballmer bejelentette, hogy a Microsoft további erőfeszítéseket tesz a DSI támogatása érdekében, jelenleg elsősorban a virtualizáció területére koncentrálva, hogy ezzel is segítse nagyvállalati ügyfeleit számítástechnikai eszközeik rugalmasságának és kihasználtságának javításában. Ballmer bejelentette továbbá, hogy további erőforrásokat fektetnek a „Dinamikus Rendszer Kezdeményezésbe”a biztonságosabb hálózati hozzáférés és az együttműködés terén is.

Előadásában Ballmer közölte, hogy hosszú távú stratégiájának részeként a Microsoft növeli befektetéseit a virtualizációs technológiák, és azok felügyeletére szolgáló technológiák terén. A virtualizáció segítségével ugyanis az ügyfelek jobban kihasználhatják a hardver erőforrásokat, és csökkenthetik az informatikai infrastruktúrával kapcsolatos költségeket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.