Hirdetés

Súlyos hiba a Passportban



|

Hirdetés

A hibát, amelyre szerdán késő délután hívták fel a cég figyelmét, jelszó emlékeztető rendszerben találták, amely lehetővé teszi, hogy a támadó megváltoztassa egy legitim felhasználó jelszavát - aki így nem tud hozzáférni saját adataihoz. Adam Sohn, a Passport csoport termékmenedzsere elmondta, hogy a funkciót lebénították, és dolgoznak a hiba kijavításán. A hiba lényegében az, hogy a felhasználó megkérheti a szolgáltatót, hogy e-mailben küldjék meg neki elfelejtett jelszavát - ehhez a támadónak csupán a felhasználó nevét kell ismernie, és gondoskodnia arról, hogy e-mail kliensében is ugyanez a név szerepeljen. Sohn szerint az előzetes vizsgálatok azt mutatják, hogy sebezhetőséggel nem éltek vissza sokan.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.