Hirdetés

Sun támogatás az openoffice.org-hoz



|

Hirdetés

A támogatással ugyanakkor erősödik a Sun elkötelezettsége a nyílt forráskódú és a szabvány-alapú szoftverek iránt is. A bejelentés összhangban van azzal a globálisan tapasztalható mozgással, hogy a kormányzati szervezetek és intézmények (pl. a müncheni városi tanács, az izraeli kereskedelmi minisztérium, vagy a francia belügyminisztérium) áttérnek a nyílt, biztonságos és olcsó irodai alkalmazáscsomagok, pl. a StarOffice vagy az OpenOffice.org használatára.

A Sun két szolgáltatáscsomagot kínál az OpenOffice.org felhasználóinak:

  • A Sun Software Standard Support korlátlan telefonos vagy online elérést biztosít a szakértők felé, online esemény jelentést és nyomon követést, szoftverfrissítést és -javítást, ill. hozzáférést az online önkiszolgáló erőforrásokhoz.

  • A Sun Software Premium Support ugyanaz, mint a standard, csak megfejelve 24-órás élő hívástovábbítással. Ez a támogató szolgáltatás olyan kritikus fontosságú környezetek számára készült, ahol az elérhetőség, a rendelkezésre állás és a non-stop támogatás alapkövetelmény.
  • Hirdetés

    Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

    Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.