Hirdetés

Sysadminday 2011 - Rendszergazdák Világnapja



|

A tavalyi nagy sikerű Rendszergazdák Világnapját idén is megrendezzük, hogy ismét egy kellemes délutánt tölthessenek el azok, akik nap mint nap küzdenek a technika ördöge ellen.

Hirdetés

Ha azt mondjuk, rendszeradminisztrátor, általában egy a számítógép előtt gubbasztó szemüveges fickóra gondolunk, akitől kérhetünk egy programot, vagy szólhatunk neki, ha valami nem stimmel a géppel. A látszat azonban csal: ők azok, akik időt és energiát nem kímélve elhárítják a hibákat, hogy nekünk könnyebb legyen – nélkülük nem működnének a banki rendszerek, leállna a kormányzati portal, megállna az élet az irodaházakban, így nagyon sokat köszönhetünk nekik.

 

 

A képre kattintva galéria nyílik!


Erre remek alkalom egy olyan rendezvény, ahol egymás között, hibaüzenetek és netkimaradások nélkül beszélgethetnek és jól érezhetik magukat a kollégák. Külföldön már hagyománya van a rendszergazdák ünneplésének: 1999 óta július utolsó péntekje csakis az ő napjuk. Magyarországon most két orgánum fog össze, hogy az általuk eddig is ápolt hagyománynak együtt még nagyobb hangot adjon. A HUP évek óta rendez baráti megmozdulásokat, beszélgetős-sörözős estéket szerte az országban ezen a jeles napon. A PC World tavaly rendezte meg első ízben a Rendszergazdák Világnapja rendezvényt Magyarországon – a siker kirobbanó volt!

A Zöld Pardon adott otthont ennek a jeles eseménynek, amelyre az ország egész területéről érkeztek rendszergazdák, kollégák, barátok. A kellemes szórakozáshoz minden adott volt: előadások, vicces felhasználói történetek, UTP-kábelkrimpelés, billentyűzet- és egérösszerakás, nyeremények, stand-up comedy előadás, jó hangulat – és gyönyörű hostess lányok, akik nem sajnáltak sörkupont és energiaitalt osztogatni a mulatozni vágyó szakembereknek.

Hasonló szórakozás és élmény várja mindazokat, akik ismét ellátogatnak a Rendszeradminisztrátorok Világnapjára, amelynek létrejöttében a PC World és a HUP mellett a Computerworld és a HWSW is közreműködik. Újfent garantált a jókedv, a szép lányok, egy (két) korsó hideg sör és a kollégákkal való eszmecsere. Idén a Városligeti Sörsátorban várunk szeretettel minden érdeklődőt, 2011. július 29-én.

Bővebb információ a sysadminday.hu oldalon található.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.