Hirdetés

Szabadfogású Számítógép verseny



|

A C3 idén negyedik alkalommal hirdeti meg az ifjúság számára a versenyt.

Hirdetés

életévüket be nem töltött fiatalok számára. Lehetőség nyílik az ifjúság számára számítógépes tudásuk és kreativitásuk megmérettetésére.

A versenyen bármilyen számítógépes alkotással indulni lehet, legyen szó saját fejlesztésű játékprogramról, honlapról, portálról, szoftverről, animációról, rajzról, zenéről vagy robotról, a műnek csak a pályázó képzelőereje szabhat határt. Olyan alkotások beérkezését várják a rendezők a számítástechnika különböző területeiről, amelyek szokatlan ötleteket, egyéni elgondolásokat, különleges megoldásokat rejtenek. A művek beküldésének határideje 2006. október 16. 24.00 óra.

Azon pályázatokat díjazza a zsűri, amelyekben a fiatalok megszerzett tudásukat a leginnovatívabb, legkreatívabb módon tudták hasznosítani szokatlan, igazán egyedi megoldások alkalmazásával. A pályaműveket korosztályonként is értékelik és díjazzák. A versenyzők értékes díjakat nyerhetnek, például számítástechnikai eszközöket, ösztöndíjat, mobiltelefont. A verseny díjazott művei 2006 decemberében megtekinthetőek lesznek a Jövő Házában egy nagyszabású kiállítás keretében.

A 2005-ben megrendezett verseny díjnyertes munkái között rendkívül szellemes logikai játékot, táncoló robotot, videoparódiát és videoanimációt találhatunk, a legfiatalabb díjazott pedig egy 10 éves kisfiú volt, aki saját blogjáért kapott különdíjat, amelyet saját és kishúga rajzaival rendszeresen frissített.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.