Hirdetés

Szabálytalan műveletet csinál a tuner



|

Hirdetés

Azóta ha elindítom a tévéprogramot, első alkalommal szabálytalan műveletre és ismeretlen problémára hivatkozva leáll. Második alkalommal viszont gond nélkül elindul. Kipróbáltam más, rögzítésre is használható szoftvereket az Intervideótól, de sajnos nem jártam sikerrel, a gond ott is előjött, ugyanazzal a hibával. Már kivettem az írót is a gépből, de a probléma továbbra is fennáll. Windows XP SP2 rendszert használok. Mit tegyek?Mivel a hiba felbukkanása csaknem egybeesett a Windows XP SP2 megjelenésével, ezért sokan ennek a rovására írták. Ám később kiderült, hogy régebbi rendszerek esetében is felléphet e probléma.

További kutatások igazolták, hogy ezt egy olyan alkalmazás okozza, amelyre a legkevésbé gondolnánk: a Nero 6. Amióta komplett alkalmazáscsomaggá nőtte ki magát, azóta sokszor tapasztalhatók kisebb-nagyobb kompatibilitási gondok vele. Egyik alkotóeleme sajnos több program futtatásakor okozhat problémát, ezért a végleges megoldásig érdemes ideiglenesen kiiktatnunk azt. Keressük meg a NeQTADec.ax és NeQTVDec.ax QuickTime-szűrő állományokat a Program FilesCommon FilesAheadDSFilter mappában, és tetszőlegesen módosítsuk a kiterjesztésüket. A művelet sikerességét azonnal ellenőrizhetjük, nem szükséges újraindítani rendszerünket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.