Hirdetés

Számhordozhatóság - az eTel felkészült



|

Hirdetés

Az ehhez szükséges fejlesztésekről írt alá megállapodást a EuroMacc Kft.-vel Közép-Európa vezető vállalati távközlési szolgáltatójának magyar cége.

A hírközlésről szóló 2001. évi XL. törvény - az uniós irányelvekhez igazodóan - a verseny elősegítése és élénkítése érdekében elrendelte a vezetékes távbeszélő szolgáltatók számára a számhordozhatóság bevezetését abban az esetben, ha előfizetőjük szolgáltatót változtat földrajzi helyének megváltoztatása nélkül. A magyar kormány a 2004. január 1-től március végéig terjedő időszakot határozta meg a vezetékes távközlési szolgáltatók számára a számhordozhatóság kötelező biztosításának megoldására. A számhordozhatóság bevezetése az előfizető számára megszünteti a számváltozásból adódó hátrányokat, de megszűnteti a jelenlegi szolgáltatók helyzeti előnyét is az újonnan piacra lépő szolgáltatókkal szemben. Ezáltal élénkül a szolgáltatók közötti verseny, amely csökkenő árakat, és színvonalasabb szolgáltatás kínálatot eredményezhet az előfizetők számára.

A távközlési liberalizáció megvalósításában a közép-európai régióban élenjáró szerepet játszó eTel Csoport osztrák és cseh leányvállalatai már megvalósították a számhordozhatóság feltételeit, és - a piac-felszabadítás magyarországinál gyorsabb országfolyamatainak köszönhetően is - kedvező ajánlataikkal máris dinamikusan növelik ügyfélkörüket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.