Hirdetés

Számítógép verseny



|

Hirdetés

A "Szabadfogású számítógép" versenyen minden, az informatika iránt fogékony, 19 év alatti fiatal indulhat bármilyen, számítógéppel készített pályaművel, így például játékkal, animációval, portállal, honlappal, szoftverrel, vagy akár robottal is. Az alkotások leadási határideje 2003. november 3. éjfél. A győztesek értékes díjakat vehetnek át: HP Compaq nx9005 noteszgépet, HP Photosmart c735-ös digitális fényképezőgépet, Origo ösztöndíjat, vagy Axelero szélessávú Internet-előfizetést.

A Magyarországon első alkalommal megrendezésre kerülő verseny ötlete Ausztriából származik. A C3 egyik partnerintézménye, a linzi Ars Electronica Központ már hatodik éve rendezi meg sikeresen a Cybergeneration U19 rendezvényét hasonló korosztálynak, melynek tapasztalatai alapul szolgálnak a hazai megmérettetéshez is.




A beadott pályaműveket informatikai szakemberekből, pedagógusokból és művészekből álló zsűri értékeli. A szervezők újszerű, ötletes pályamunkákat várnak. A zsűri a kiemelkedő teljesítményeket korosztályonként is díjazza. A díjnyertes munkákat nagyszabású rendezvény keretében mutatják be a Millenáris Parkban.

A Szabadfogású számítógép versennyel kapcsolatos információk (pályázati feltételek, nevezési lap) megtalálhatóak a verseny honlapján.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.