Hirdetés

Szavazz az év mobiltelefonjára!



|

Hirdetés

A mobil média megjelenítésére összpontosító esemény egyik legfőbb attrakciója a telefonok és szolgáltatások versenye. Az októberben indult online szavazáson kategóriacsoportokban zajlik a megmérettetés. A rendezvényen látványos bemutatók alkalmával közelebbről is megismerhetjük a jelölteket, az esemény harmadik napján pedig kiderül, hogy a Mobil Show 2006 WEB- és WAP-oldalán leadott szavazatok alapján melyek az év kategória győztesei: melyik a legjobb üzleti, multimédia, fashion- és PDA-telefon, mely alkalmazások nyerik a Java-játék, WAP-játék és WAP-szolgáltatás díjait. A szakmai zsűri átadja a Mobil Show 2006 fődíját, a Navi-díjat is, amely az összes versenybe nevezett telefon és alkalmazás közül kerül kiválasztásra. Szerkesztői megjegyzés: Amikor egy hete szavazni szerettem volna a szolgáltatás nem működött... Lehet próbálkozni!
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.