Hirdetés

Széles vigyor - új Handspring Visor



|

Hirdetés

A Palm OS 3.5.2H2 alapú Visor Edge az első olyan Visor termék, mely fémházzal rendelkezik, és három, fémes színben kapható: ezüst, kék és vörös színben. A levehető és visszacsúsztatható Springboard bővítőhely révén a Visor Edge kompatibilis minden régebbi Springboard modullal, mely támogatja a Palm OS 3.5-ot.

Visor Edge technikai jellemzők:
- 8MB RAM
- USB támogatás
- Mac OS kompatibilitás
- eltávolítható Springboard bővítőhely
- újratölthető lítium akkumulator (állítólag 3-4 hét használati idő egy töltéssel)
- DragonBall VZ 33MHz Palm OS processzor

A Visor Edge kiegészítői között szerepel a Handspring soros és USB töltő-bölcső, egy "utazó-töltőt", USB HotSync kábelt, csere-fedőlapot három femszínben. További információ a www.handspring.hu (vagy .com) címen. Az Edge egyetlen hátránya az ára: 150.000.-Ft + ÁFA ugyanis, és ezért már akár színes képernyőjű kézigépet is lehet kapni. Az Edge viszont magyar operációs rendszerrel is rendelkezik, ez a Palm OS 3.5 magyar változata.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.