Hirdetés

Szépségverseny már mobiltelefonon is



|

Hirdetés

December 3-án hatalmas show keretében kerül sor a döntőre, ahol a szavazók által legszebbnek ítélt 10 lány próbálhatja meggyőzni az ismert személyiségekből álló zsűrit. November 5-ig két MMS-sel nevezhetnek azok a vállalkozó kedvű hölgyek, akik a Miss Mobil Show címet és a vele együtt járó számtalan ajándékot szeretnék elnyerni.
A szakértő zsűri által a középdöntőbe kiválasztott 20 lány sorsa ezután a szavazók kezébe kerül, akik november 26-ig a Mobil Show WAP- és weboldalán, a www.mobilshow.hu-n dönthetnek arról, melyik 10 lány legyen az, aki immár saját kampányösszeállítással versenyezhet az első helyért. A rendezvény zárónapján megrendezett döntőn egy öttagú, ismert személyiségek alkotta zsűri fogja odaítélni a Miss Mobil Show díjat, amellyel többek között magazin fotózás is együtt jár.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.