Hirdetés

Szerencsejáték per vezető webhelyek ellen



|

Hirdetés

A keresetlevél szerint a cégek pénzt fogadtak el az illegális online szerencsejáték helyek reklámozására szponzorált keresési eredmények formájában. A kaliforniai felső bíróságon benyújtott kereset név szerint említi a Yahoo és a Google mellett az Overture-t, az Ask Jeevest, a Looksmartot, a CNetet, az Altavistát, a Terra Lycost, a Jupitermediát, a FindWhat.com-ot, a Kannodle.com-ot, a Business.com-ot és a Sex.com-ot. Az érintettek elzárkóztak minden kommentártól, pedig a keresetlevél keményen megvádolja őket. „Ha a keresőbe beírjuk, ’internetes szerencsejáték’, az első helyért az illegális játékcégek elképesztően magas összeget, kattintásonként 12 dollár 97 centet fizetnek, de a lista következő négy helyének ára is 12 dollár felett van”, fogalmaz a beadvány.

A keresetlevél szerint a játékhelyek használata miatt Kalifornia állam elesik a 15 százalékos szerencsejáték adótól, ugyanakkor kár éri a kaliforniai indián törzseket is, amelyek más amerikai államokhoz hasonlóan június 21-ike óta kaszinókat üzemeltethetnek rezervátumaikban, miután erről megállapodást írtak alá Schwarzenegger kormányzóval.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.