Hirdetés

Szerver alaplapokat szállít az MSI a Dellnek



|

Hirdetés

Amennyiben az egyelõre még nem hivatalos információk hitelesnek bizonyulnak, a Micro-Star International (MSI) a harmadik tajvani gyártó lesz, amely szerver alaplapokat szállít a vezetõ PC gyártók számára. A tajvani cégek közül jelenleg az ASUStek Computer szállít szerver megoldásokat a Hewlett-Packard számára, a Gigabyte Technology pedig a Legendet látja el hasonló megoldásokkal.

Mivel a szerverek alkatrészeinek minõsége igen kritikus mind a számítógépgyártók, mind a felhasználók számára, a társaságok rendkívül szigorú követelményeket támasztanak az ilyen eszközök gyártói felé. A Dell Computer rendelései az MSI felé ezért igen nagy jelentõséggel bírnak az utóbbi cég számára, amely elõtt így megnyílt az út a többi szervergyártó felé is.

A tajvani MSI tavaly decemberben nyolc új, alaplapok készítésére specializált gyártósort nyitott meg baoani (Shenzen, Guangdong tartomány, Kína) gyárában, amellyel a társaság kínai gyártókapacitása immár meghaladja a tajvanit. Az MSI-nak jelenleg 22 gyártósora van Chungho-i (Tajpej, Tajvan) gyárában, kínai gyártósorainak száma pedig 24.

A társaság jelenleg havi 1,5 millió - 1,6 millió alaplapot gyárt le, amelynek hozzávetõleg fele készül Kínában. A Dell Computer és az MSI tavaly már kötöttek egy széleskörû együttmûködési megállapodást, akkor a grafikus kártyák gyártásával kapcsolatban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.