Hirdetés

Szex vagy TV?



|

A brit férfiak 47 százaléka a plazmatévét választaná.

Hirdetés

Valószínűleg ez igen kultúra-, illetve országfüggő, nehéz például elképzelni, ahogy Olaszországban, Rocco Siffredi hazájában a tüzes, déli férfiak tömegesen válnak aszkétává szórakoztatóelektronikai eszközökért cserébe.

 

A felmérésből kiderül az is, hogy a brit férfiak mindössze 17 százaléka egyezne bele, hogy nem néz többé futballt a televízióban egy 50 hüvelykes készülékért cserébe. Ez persze valamennyire logikus, hiszen nagy valószínűséggel a hatalmas képernyős tévét pont arra használnák, hogy sportközvetítéseket nézzenek rajta.

 

A britek 25 százaléka hagyna fel a csokoládéevéssel, 24 százalékuk pedig hat hónapra abbahagyná a dohányzást egy ilyen készülékért.

 

Ön miről mondana le?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.