Hirdetés

Színes e-papír az E Inktől



|

Hirdetés

A cég szerint az első tesztpéldányok nagyon jól szerepelnek.

Eddig a monokróm típus volt csak ismeretes, amelyet például már a Sony is használ Librie nevű e-könyv olvasójában. Ez is ugyanazon a technológián alapul, a mostani változatnál a fő különbség egy színszűrő beépítése volt. A bemutatott példány hat hüvelykes nagyságú, és 400x300 pixeles felbontással rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy hüvelykenként 83 képpont található a kijelzőn, amely fele a Sony már kereskedelmi forgalomban kapható Librie olvasójának.

További érdekesség, hogy a kijelző tükröződik, vagyis háttérvilágítás nélkül a környezetben található fényt használja fel a megjelenítés jobb láthatósága érdekében. A cég tervei szerint 2006 végére bocsátható kereskedelmi forgalomba a készülék, és elsősorban ATM bankautomatákba, digitális kamerák keresőjébe, mobiltelefonokba szánják.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.