Hirdetés

Szolgálnak és védenek



|

Hirdetés

Cikkünkben a leghasznosabb internetes segédprogramot mutatjuk be. Elektronikus levelezés, csevegés, üzenetküldés, vásárlás, adatok és friss információk minden elképzelhető témáról - az internet megannyi izgalmas lehetőséget kínál, amelyet valóban kár volna kihagyni. Nem véletlen, hogy ma már mind többen vannak, akik elsősorban a világháló miatt vásárolnak PC-t, ha pedig az ember a lassú modemes kapcsolatról széles sávra vált, a lehetőségei jelentősen kitágulnak.




Sajnos azonban nem csak pozitív élményekkel lehetünk gazdagabbak: állandó internetkapcsolat esetén fenyegetettségünk is megnő, hiszen ma már naponta jelennek meg a világhálón új vírusok, a hackerek is egyre mohóbban vadásznak személyes adatainkra, nem is beszélve a kéretlen reklámlevelekről, a kémprogramokról és az agresszív hirdetésekről, amelyek közénk és a vágyott információk közé tolakodnak.

Felismerve ezt a problémát, olvasóink számára összeállítottunk egy tíz programból álló segélycsomagot: aki ezt telepíti PC-jére, az óvatlan internetezőkre leselkedő csapdák túlnyomó többségét biztonsággal elkerüli.

A teljes cikk a 2004. októberi számunkban olvasható.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.