Hirdetés

Szólj be és nyerj!



|

Értékes nyereményekkel gazdagodhatsz, ha most megosztod velünk a véleményedet a PC Worlddel kapcsolatban.

Hirdetés

Rendkívül fontos számunkra, hogy tisztában legyünk látogatóink és követőink igényeivel és olvasási szokásaival. Ennek megfelelően elkészítettük 2012-es kérdőívünket, hogy a jövőben az olvasóink ízlésének és elvárásának megfelelően alakíthassuk a PC World magazin és online felületének a tematikáját és tartalmát.

Szeretnénk megtudni, hogy te mit szeretsz a PC World-ben, és azt is, hogy a szíved szerint min változtatnál. Kérjük szánj egy kis időt a kérdőívünk kitöltésére, amely segítséget értékes nyereményekkel háláljuk meg.

A nyereményeink



1 darab WayteQ xTAB-50 GPS táblagép

 



1 darab MSI mini-ITX alaplap

 



1 darab TRUST Fresco Widescreen digitalizáló tábla

 



10 darab Artensoft Photo Editor képszerkesztő és 10 darab Artensoft Photo Collage Maker kollázskészítő licenc (egyenként sorsoljuk ki)

 



5 darab Perfact fotós könyv (a kiadványokat egyenként sorsoljuk ki)

- A Digitális fotós könyv 2
- A Digitális fotós könyv 3
- A Nagy Villanás
- Kapd el a pillanatot
- Világítsd be. Fotózd le. Retusáld

 



A válaszokat a pcworld.hu/kerdoiv oldalon várjuk legkésőbb június 20-ig. A válaszadók között értékes nyereményeket sorsolunk ki, amelynek eredményét a nyomtatott és az online felületünkön is megosztjuk majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.