Hirdetés

Szórakoztató pontgyűjtős netbankolás



|

Érdekesebb a bankolás az IND Banking Front-Office révén, de ismerőseink megorrolhatnak ránk miatta.

Hirdetés

Sokan idegenkednek az internetes bankolástól illetve unalmasnak és nehézkesnek tartják azt. Ezen igyekszik segíteni az IND Banking Front-Office, mellyel a pénzintézetek dobhatják fel weboldalukat.

 

A kiegészítő szolgáltatás lényege, hogy a tranzakciók – például átutalás, pénzlekötés vagy elektronikus számlakivonat - igénybevételével úgynevezett badge-eket lehet gyűjteni, melyek beválthatóak a bank által adott kedvezményes banki termékekre, kedvezőbb szolgáltatási díjakra vagy akár jobb kamatra is.

 

 

Sokan örülnek majd, ha játékosabbá teszi bakjuk az oldal kezelőfelületét, ugyanakkor a bankolók ismerősei már nem biztosan. Az IND Gamification motorjával ugyanis Facebook ismerős-abajgató akciókat is hirdethetnek a bankok – további részletek Computerworld testvérlapunk videóval is kiegészített részletes híranyagában.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.