Hirdetés

Szórakozzunk és játsszunk mobilon



|

Hirdetés

A hétfőtől csütörtökig tartó rendezvény, amely azt kívánja demonstrálni, hogy az ún. hordható technológia nemcsak jópofa és divatos lehet, hanem funkcionális, a rendezők ígérete szerint túllép a korábbi évek öltöny-nyakkendő tervein, amikor több mint 30 cég termékeit kívánja bemutatni. A kínai hálózati berendezésgyártó ZTE pl. streaming média, video és Java kisalkalmazás letöltő alkalmazásokat mutat be 3G hálózatokhoz. A francia Alcatel és japán partnere, a Fujitsu pedig élő bemutatót tart a japán NTT DoCoMo 3G Foma hálózatának képességeiből, miután egy Foma bázisállomást telepít a kiállításra, amely bérelt vonalon kapcsolódik a japán hálózathoz, hogy a látogatók kipróbálhassák a világ jelenlegi legfejlettebb 3G hálózatát. A német ConVisual cég pedig azt kívánja bemutatni, hogy alakulhat át a mobilfelhasználó TV riporterré az általa kifejlesztett rendszerrel. A cég által kifejlesztett kamerás telefonnal készült képet MMS-ben megküldik egy TV állomásra, ahol azonnal adásba adható.

Az idei rendezvényen már nem egy tengerparti sátorba lesznek száműzve az MMS alkalmazások, mint tavaly, mert az MMS szolgáltatások együttműködést középpontba állító idei MMS Interoperability Showcase olyan támogatókkal dicsekedhet, mint az Alcatel, a Comverse, az Ericsson, a LogicaCMG, a Microsoft, a Nokia, a Sony Ericsson, és az eszközök közötti együttműködéstől, az intelligens készülékeken és a tartalomadaptáláson keresztül az MMS tartalmak DRM szabályozásáig terjed.

A német Secure Digital Container cég is egy DRM rendszert készül bemutatni. A Java-alapú Digicont rendszert már használja az O2 Music to Mobile szolgáltatása, amely komplett zeneszámok biztonságos letöltését teszi lehetővé mobil eszközökre. A Gametrac ismét bemutatja játékkonzolját, amelyet már bemutatott Las Vegasban, amit viszont kiegészít egy technológiával (aminek nem annyira a felhasználó, hanem inkább a mobilszolgáltató fog örülni), amely hirdetések továbbítását kínálja a konzolra MMS-ben.

Természetesen ott lesz a Java kifejlesztője is a bemutatón. A Sun képviselői hétfőn ismertetik terveiket a mobil Javával kapcsolatban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.