Hirdetés

Szöveg Audio CD-n



|

Hirdetés

Az autómban lévő lejátszó felismeri a CD-Text típusú lemezeket is, ezért ebben a formátumban akarom elkészíteni a korongokat. Milyen programmal lehet ezt megtenni, és milyen beállítások szükségesek a jó eredmény érdekében?A CD-Text típusúak annyiban különböznek a hagyományos hanglemezektől, hogy a hangsávok mellett megtalálhatóak a számok fontosabb paraméterei (előadó neve, dal címe) is. Az erre alkalmas lejátszók képesek a zene hallgatása közben kiírni ezeket az információkat. Az MP3 formátum szintén alkalmas az adatok tárolására, így nincs más dolgunk, mint megnyitni a Nero CD-író alkalmazást, és új lemez írásakor kiválasztani az Audio CD formátumot a bal oldali sávban. Ekkor megjelenik az általános információkat tartalmazó fül, ahol már megadhatjuk az előadó nevét, valamint az album címét is. Természetesen kapcsoljuk be a CD-Text támogatását az ablak felső részében! Ezután húzzuk át az MP3-számokat a bal oldali területre. Ha az adatok nem megfelelőek, akkor kézzel átírhatjuk a számok címeit. Ezután már nincs más dolgunk, mint elindítani az írást!



Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.