Hirdetés

Sztrájk az eBayen



|

13 százalékkal kevesebb új aukciót indítottak az oldalon.

Hirdetés

Mint arról beszámoltunk, az eBay megváltoztatta a a visszajelzések készítésének jól bevált módját, gyakorlatilag egyoldalúan elnémítva az eladókat, és megemelte az aukciók díjait. A lépés óriási felháborodást keltett az oldalt használó eladók közt, akik - javarészt amerikai eBay felhasználók által támogatott - sztrájkot terveztek a február 18-25. közötti időszakra. Míg több külső elemző szerint is erős visszaesés volt megfigyelhető ebben az időszakban, az eBay álláspontja szerint a forgalmat nem érintette a sztrájk.

A Deal Scart statisztikái szerint az eBay aukciók száma 13 millióra esett vissza a múlt héten, ami 13 százalék körüli csökkenést jelent. Mindössze egyetlen hét alatt ilyen jelentős csökkenés mindenképp meg kellett volna, hogy szólaltassa a riasztócsengőt az eBaynél, de ennek ellenére Jim Griffith a USA Today-nek úgy nyilatkozott, hogy a cég adatai szerint a bojkottnak nem volt hatása az eBay forgalmára és az intézkedések hatályban maradnak.

 

Erős a konkurencia, az eBay mégsem enged>>>

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.