Hirdetés

Születésnapok a Google keresőjében



|

Már a Google is emlékeztet minket az ismerőseink születésnapjaira.

Hirdetés

A Facebook emlékeztetőivel nehéz volt elfelejteni valamelyik ismerősünknek a születésnapját, azonban a Google frissítését követően nem lesz bocsánat a feledékenységre: a Google a keresőjébe integrálta a születésnapi emlékeztetőket.

 

A Google+ frissítéseként a keresőben ezentúl minden ismerősünk születésnapjáról egy értesítést kapunk a jobb felső sarokban. Itt egy közvetlen linken meg is oszthatunk egy üzenetet, képet vagy videót.

 

A mi saját születésnapunkat csak azok láthatják, akikkel azt megosztottuk. Ha valaki azt szeretné, hogy minél többen köszöntsék fel, akkor ajánlott lehet a profiljának a frissítése. Az emlékeztetők először csak az angol felületen lesznek elérhetőek, azonban a következő napokban mindenhol élesítik a frissítést. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.