Hirdetés

Szupermegbízható szoftverrendszerek



|

Hirdetés

A fejlesztés arra irányul, hogy eleve lehetetlenné tegyék a szoftverhibákat a kritikus pontokon működő számítógéprendszerekben, például az egészségügyben, a védelmi feladatokban, az e-commerce műveleteiben vagy az űrkutatásban, és mindenhol, ahol az emberi élet a berendezések zavartalan működésétől függ. A problémák egy másik része abból fakad, hogy a kritikus rendszerek közül sok távirányítással vagy automatikusan működik. Például, ha egy óriási költséggel épített műhold vagy egy Marsra küldött robot elromlik, nem igen lehet odamenni és megjavítani. Az új kutatócéget a Szilícium-völgyben a Carnegie Mellon Egyetem kihelyezett campusaként hozzák létre.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.