Hirdetés

T-Mobile Domino Quick - szerződés szóban



|

Hirdetés

A szolgáltatás aktiválása SIM kártyája aktiválásához hívja fel a 06-30/633-6366-os számot. (A szolgáltatás rendelkezésre állási ideje a SIM kártyáról indított első hívás időpontjában kezdődik!) Hívása belföldről díjmentes, amelyet ügyintézőink munkanapokon 8 órától 18 óráig fogadnak. A SIM kártyához tartozó Domino előfizetői szerződés megkötése szóban történik. Kérjük, adja meg ügyintézőnknek a szerződéskötéshez szükséges személyes (személyazonosító okmányában szereplőkkel megegyező) vagy egyéb (bejegyző végzésben, létesítő okiratban, nyilvántartásba vételről szóló végzésben szereplőkkel megegyező) adatait.
A szükséges adatok megadását követően SIM kártyájával teljes körűen igénybe veheti Domino szolgáltatásunkat. Az Ön által megadott névre és címre adategyeztető levelet postázunk, amelyben egy személyes kódot juttatunk el Önhöz. Kérjük, hogy szerződése megerősítéséhez az Önhöz eljuttatott kódot az adategyeztető levelünkben megadott módon küldje vissza részünkre. Felhívjuk figyelmét, hogy amennyiben az adategyeztető levélben szereplő kódot - szerződéses adatai megadásától számított 15 napon belül - nem küldi vissza, akkor SIM kártyáját letiltjuk. Felhívjuk figyelmét, hogy ebben az esetben az egyenlege elveszhet. A letiltott SIM kártyája ismételt aktiválását az ügyfélszolgálati tevékenységet végző T-Mobile és T-Com üzletekben, személyes adatainak egyeztetését követően végezzük el.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.