Hirdetés

T-Mobile Kaméleon díjcsomag - akár 5 Ft a percdíj



|

Hirdetés

A csomag a hazai piacon azért különleges, mert az egyik opcióval már csökkentett tarifa egy másikkal tovább csökkenthető, így a legalacsonyabb percdíj akár 5 forint is lehet. A T-Mobile Kaméleon előfizetéses díjcsomag 2000 forintos - 2006. augusztus 31-ig tartó akció keretében 100 százalékig lebeszélhető - havi díj ellenében egységesen 40 forintos perc-, SMS és MMS díjakat kínál. A csomag lényege, hogy a tarifákat 5 különböző választható kedvezménnyel az előfizető igényei szerint jelentősen csökkentheti!
A csúcsidőn kívüli kedvezmény és a hálózaton belüli kedvezmény együttes igénybevételével pl. 16 és 8 óra között, valamint munkaszüneti napokon hálózaton belül egységesen 10 forintos percdíjjal lehet telefonálni. A csúcsidőn kívüli és a vezetékes kedvezmény párhuzamos használatával pedig a percdíj 16 és 8 óra között, valamint munkaszüneti napokon a belföldi vezetékes hálózatok felhívása esetén csökken 10 forintra. A példákban szereplő kombinációk természetesen egyszerre is igénybe vehetők, és az egyik opciónak köszönhetően kedvezőbb díj egy másikkal tovább csökkenthető. A kedvezmények természetesen további kombinációs lehetőségeket is biztosítanak. Az egyes opciók díja 500 forint. A mindössze havi 200 forint ellenében igényelhető SMS és MMS kedvezménnyel minden nap minden belföldi hálózatba egységesen 20 forintért küldhető szöveges üzenet és MMS.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.