Hirdetés

T-Mobile: kapható a Sony Ericsson K750i



|

Hirdetés

A Sony Ericsson K750 készülék 2 megapixeles kamerával ellátott multimédiás telefon, amellyel tökéletes élességű és tisztaságú képeket lehet készíteni. Hihetetlen színmélysége a nyomtatáshoz, a továbbításhoz vagy a lejátszáshoz egyaránt ideális feltételeket teremt. A telefon gyors, nyitott-szabványos összeköttetést biztosít, és kellően nagy memóriával rendelkezik ahhoz, hogy megkönnyítse a kedvenc képek a tárolását és megosztását. A képkezelést sokoldalú üzleti, szórakoztató és kommunikációs tulajdonságokkal párosították, amelyek a K750-t ideális társsá teszik a feladatokkal teli hétköznapokon és a társasági életben egyaránt. A magyar piacon a készülék európai - K750i -(háromsávos 900/1800/1900 MHz) változata kerül bevezetésre.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.