Hirdetés

T-Mobile-osok a Jövő Háza kiállításra mobiltelefonnal is megvásárolhatják a belépőjegyüket



|

Hirdetés

A jegyeket az alábbiak szerint vásárolhatjuk meg: Válassza ki, melyik kiállításra kíván jegyet váltani: A Jövő Háza kiállítás kódja: J Csodák Palotája kód: C Adja meg a jegyek darabszámát és típusát: Darabszám + felnőtt - F gyerek - GY kedvezményes - K családi - CS
Ha például a Jövő Házába szeretne egy felnőtt jegyet, akkor a JF kódot, ha a Csodák Palotájába 1 felnőtt és 2 gyerek jegyet, akkor CF2GY kódot, ha pedig a Jövő Házába és a Csodák Palotájába szeretne egy családi jegyet, akkor a JCCS kódot kell elküldje a 06-30/344-44-94 nem emeltdíjas telefonszámra. A rendszer egy SMS-ben összefoglalja a vásárlás adatait és SMS-ben kéri a vásárlás jóváhagyását. Az érkező SMS-re válaszolva bármilyen tartalmú (akár üres) SMS elküldésével jóváhagyhatja a vásárlást. Sikeres vásárlás esetén az ellenérték előfizetés esetén havi telefonszámlájába vagy előre feltöltött m-com egyenlegébe kerül terhelésre, Dominós ügyfél esetén pedig az előre feltöltött m-com egyenlegből kerül levonásra. A belépéshez szükséges kódot SMS-ben kapja meg, amelyet belépéskor kell bemutatni.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.