Hirdetés

T-Mobile szélessáv (3G/HSDPA) 15 városban



|

Hirdetés

A szélessávú (3G/HSDPA) mobilinternet, valamint a 3G-s és a 3G/HSDPA-s készülékválaszték tekintetében hazánkban egyértelműen a T-Mobile a vezető szolgáltató. A gyors adatátvitelnek köszönhetően az érintett településeken az internetezés, az e-mailezés, a nagyobb méretű fájlok fogadása és küldése, vagy akár a folyamatos videoátvitel is jó minőségben vehető igénybe. A gyors ütemű fejlesztés eredményeként az országban jelenleg kizárólag a T-Mobile rendelkezik 1,5 Mbps letöltési sebességre képes szélessávú mobilhálózattal, sőt, nyár óta minden olyan helyen, ahol ügyfelei használhatják a 3G-t, ott a HSDPA is rendelkezésükre áll. A T-Mobile szélessávú hálózata emellett már készen áll a 3 Mbps letöltési sebességre is, az ehhez szükséges első eszközök - pl. modemek és készülékek - várhatóan a következő hónapokban kerülnek forgalomba. A T-Mobile a következő 2 évben az elérhető adatátviteli sebességet többszörösére, a tervek szerint 10 Mbps-ra növeli, emellett a feltöltési sebesség elérheti majd a 2 Mbps-ot.
A T-Mobile akciós kínálatában már 20 olyan készülék kapható, amely a 3G adatátvitelt támogatja, ezek közül 2 telefonnal, 1 netkártyával és 1 asztali modemmel a 1,5 Mbps-os szélessáv előnyei is kihasználhatók. A szélessávú hálózat bővítését a négy új településen egy különleges akció teszi még előnyösebbé, Sopronban, Miskolcon, Veszprémben és Érden a T-Mobile akciós kínálatában szereplő Sony Ericsson K610i videotelefon 2 éves előfizetés esetén november 30-ig 5000 forinttal olcsóbban vásárolható meg. A T-Mobile szélessávú hálózata jelenleg az alábbi városokban vehető igénybe: Balatonalmádi Balatonfüred Békéscsaba Budapest Debrecen Érd Győr Miskolc Pécs Pomáz Siófok
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.