Hirdetés

T-Online: új szabályok az ÁSZF-ben



|

Hirdetés

Az ügy mostanra gyűrűzött be odáig, hogy a szolgáltató az Általános Szerződési Feltételek módosításával leszabályozza a kérdést.

Az új ÁSZF november elsejétől érvényes. Ezek szerint a szolgáltató, ha valamelyik felhasználójánál túlzottan nagy adatforgalmat tapasztal, először e-mailben köteles figyelmeztetést küldeni az előfizetőnek arról, hogy csökkentse a forgalmazott adatmennyiséget. A szerződésben "extrém használat" címen szereplő meghatározás szerint ilyen figyelmeztetendő ügyfélnek számít minden olyan forgalomfüggetlen alapú ADSL előfizető, aki az elmúlt 12 hónap legnagyobb forgalmú 3 hónapjában havonta átlagosan több mint 150 gigabájt adatforgalmat generált.

Ezt a 150GB-os határszámot a szerződés szerint minden évben felül kell vizsgálnia és újra meg kell erősítenie a szolgáltatónak, de ez semmilyen esetben nem lehet kisebb az előző évben megállapított limitnél.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.