Hirdetés

Támogatja a Facebook-ot a Yahoo Mail



|

A Yahoo Mailből hamarosan megnyilvánulhatunk egyenest a Facebook-ra is.

Hirdetés

A Yahoo! folytatja abbeli stratégiáját, hogy mind több szolgáltatást vonjon be rendszerébe. Eddig főként a kereső szolgáltatásokra és a képernyő marketingre koncentráló cég most igyekszik kihasználni a közösségi oldalak erejét is. Ennek jegyében hamarosan már Facebook státuszukat is frissíthetik a Yahoo-ból a felhasználók.

 

yahoo facebook post


 

A Yahoo! tervei szerint az új lehetőség hétfőtől lesz elérhető, legalábbis a legtöbb angol nyelvű területen, beleértve az Amerikai Egyesült Államokat, Nagy Britanniát, Kanadát, Ausztráliát és Új-Zélandot. Más országokban április 26-tól módosul a kezelőfelület.

A felhasználóknak először is össze kell kapcsolniuk Yahoo! Mail és Facebook fiókjukat, hogy használhassák az új lehetőséget. Ez nem egy bonyolult lépés, a Yahoo! Mail What's New oldalának státusz szekciójában kell rákattintani az add to Facebook gombra, majd megadni felhasználónevünket és jelszavunkat.

Ezt követően a felhasználók a státusz dobozba gépelt üzeneteiket elküldhetik a Yahoo! vagy a Facebook vagy mindkettő adatlapjára a megfelelő gomb megnyomásával. Az integráció részeként Facebook profilunk fotói feltűnnek a Yahoo!-ból küldött e-mailekben, a címzett a fotónkra kattintva juthat profil lapunkra.


yahoo contact facebook import

 

A Yahoo! egy blog posztban azt állította, hogy a Facebook integráció jelenlegi szintje csak a kezdete a Yahoo! Mail kibővítésének. A múlt hónap óta például lehetséges a Facebook ismerősök e-mail címeinek importálása. Az újdonságokat a Facebook Connect programjának keretében mutatták be.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.