Hirdetés

Tavasz, sör, IT üzemeltetők: május 20-án HWSW free!



|

Jövő szerdán, május 20-án tartja a HWSW az idei második HWSW free! meetupot.

Hirdetés

Jövő szerdán, május 20-án tartja a HWSW az idei második HWSW free! meetupot, ahol izgalmas szakmai előadások, kiváló társaság és várhatóan gyönyörű napsütéses idő várja az IT üzemeltetőket, hogy munka után, délután kikapcsolódhassanak, és egy sör mellett hódolhassanak a szenvedélyüknek. A HWSW free! programja már megtekinthető a weboldalán

Hirdetés

Ezúttal is négy előadás várja a résztvevőket. Gál Tamás a Microsofttól a Windows Server 2016 frissen bejelentett második technikai előzetesét mutatja be a közönségnek, méghozzá a saját tapasztalatai alapján, emellett pedig a System Center komplex rendszerfelügyeleti csomagról is szót fog ejteni.

A Lufthansa Systems delegáltja, Csordás Árpád a konténerizációs technikákról mesél majd, míg az őt követő Zámbó Marcell (Andrews IT Engineering) biztonsági szempontból vizsgálja meg a konténereket, a motorháztető alatt. Az estét Pfeiffer Szilárd (BalaBit) zárja, előadásában az otthonokban egyre gyarapodó IoT eszközök veszélyeiről, illetve az általuk jelentett biztonsági kockázatok csökkentésének lehetőségeiről beszél majd.

Az AnKERT-ben tartott rendezvény most is ingyenes, de regisztrációköteles. Regisztrálni az alábbi linken lehet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.