Hirdetés

Te elneveznéd Darth Vadernek a gyereked?



|

Az Anakin és a Leia nevek is nagyon népszerűek Amerikában.

Hirdetés

Egyre geekebb társadalmakban élünk, ezt pedig remekül mutatja, hogy Amerikában csak 2014-ben 218 újszülött fiút kereszteltek Anakin névre. Természetesen az ötletet a Star Warsból, Darth Vaderből merítették. 

Hirdetés

A legnépszerűbb keresztnevek listáján egy év alatt az 1234. helyről a 957.-re lépett elő az Anakin, és minden bizonnyal az új mozifilm ezt nagyban megdobja majd. 

A szülők egyébként a gondos neveltetésnek hála bíznak benne, hogy jó fiuk lesz, és nem tér a sötét oldalra - ezt az is mutatja, hogy Darth vagy Vader nevet nem regisztrált senki. 

Megdöbbentő, de 605 lányt Leia névre kereszteltek tavaly, amivel immáron az 509. legnépszerűbb keresztnév lett ez. Szintén egyre kedveltebb a Padme, ami 2014-ben 14 újszülött keresztneve lett. 

Ettől is érdekesebb azonban, hogy 20 fiút és 13 lányt kereszteltek el Hannak. Van továbbá 9 Lando is. A Lucas is vélhetően sokaknál a Star Wars miatt lett felkapott, ez most a 19. legkedveltebb név. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.