Hirdetés

Telefonáljon Audival!



|

Hirdetés

Az Audi tegnap Magyarországon is bemutatott új A3-as modelljével meg telefonálni lehet. Igaz, a beépített telefon nem újdonság, számos felső kategóriás modell rendelkezik olyan, beépített GSM készülékkel, amelyikbe csak a SIM-kártyát kell behelyezni, és máris használatra kész. Az új Audi "csak" olyan, univerzális telefontartóval van felszerelve, amely különböző típusú készülékeket fogad.

A beépített Bluetooth modul segítségével az erre alkalmas készülékekkel kommunikál az autó. A 900 és 1800 Mhz-es sávban is működő, zavarszűrőt, töltőt, antennát tartalmazó egység a műszerfal kijelzőjéről ellenőrizhető, illetve a multifunkciós kormányról vezérelhető, de hangutasításokat is elfogad. Természetesen intelligens kihangosítót is tartalmaz a szerényen csak telefon-előkészítésnek nevezett, extraként rendelhető csomag. Aki most azon töri a fejét, hogy sürgősen rendeljen Nokiájához egy Audi A3-mat, megteheti, de minimum 8 hétig kell rá várnia.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.