Hirdetés

Televízió-képes mobilokat kínál a Samsung



|

Hirdetés

Mint köztudott, Nagy-Britanniában próbaként már a tavalyi év során megkezdődött az a program, melynek keretében mobiltelefon-felhasználók készülékeire összesen 16 választható csatornát sugároztak, de említésre érdemes egy olasz kezdeményezés is, ami a Pápa által elmondott Urbi et Orbi áldás telefonokon történő megtekintését tette lehetővé. Így tehát elég nyilvánvaló a német cég lépése, hiszen a mobil kommunikációs lehetőségek jelen pillanatban szinte beláthatatlanok.

A rendszer - melyet idei teszteket követően 2006-tól kívánnak beindítani -, a Dél-Koreában kifejlesztett DMB technológiára épül. E megoldás révén abszolút tiszta képet, és CD minőségű hangzást ígérnek a T-Systems munkatársai. Céljuk az, hogy a 2006-os futball világbajnokságot már mobil készülékeken is figyelemmel lehessen kísérni Németországban. Fent jelzett elvárásoknak kiválóan megfelel a Samsung SCH-B200 típusjelű modellje, amely a manapság divatos "Slide and Rotation" elvre épít, azaz a fedlap eltolásával előbukkan a billentyűzet, majd a 2.2 collos TFT kijelzőt magában foglaló felső rész elforgatásával kényelmessé válik a televíziózás.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.