Hirdetés

Teljes verziós Xara XS a PC World olvasóinak



|

Áprilisi számunk teljes verziója a leggyorsabb vektorgrafikus rajzolóprogram, a Xara Xtreme speciális kiadása!

Hirdetés

Xara XS
Első pillantásra nehéz megkülönböztetni egymástól a valaha Xara Studio néven megjelent program változatait. Bár e területen is történt némi előrelépés, az angol fejlesztők jellemzően a sebesség optimalizálására helyezték a fő hangsúlyt. Ez meg is látszik, hiszen a Xara Studio, CorelXARA, XaraX, XaraX1, majd Xara Xtreme neveket viselő szoftver mindig is a leggyorsabb vektorgrafikus rajzolóprogramnak számított. A Xara XS alapját a legújabb, a Xara Xtreme-et is meghajtó "motor" adja.

Xara XS
A Xara XS minden olyan rajzeszközzel fel van vértezve, amely egy vektorgrafikus programtól elvárható. Természetesen van téglalap-, ellipszis-, sokszög- és csillagrajzolója, valamint szabadkézi rajzeszköze, amely egyrészt kiválóan együttműködik a nyomásérzékeny digitalizálótáblákkal, másrészt nemcsak ceruzaként használható, hanem olyan ecsetként is, amely közel két tucat, változtatható mintával tud festeni. Kifestő- és átlátszóság eszközei nemcsak hogy a leggyorsabbak, de egyben a legtöbbet tudók is.

Xara XS
Az áprilisi lemezmellékletünkre került program internetes regisztrációt igényel: magából az alkalmazásból is közvetlenül odaugorhatunk a regisztrációs oldalra, de bárhonnan elérhetjük az újságban megadott címen keresztül is.

Az áprilisi újságban megtalálható a program bővebb leírása, amelyben egy interaktív webes gombsor elkészítését mutatjuk be. A DVD mellékleten és hamarosan az on-line is elérhető PC Studio felvételen munka közben is megtekinthető a program.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.