Hirdetés

Tenyérnyi Windows



|

Hirdetés




Jelenlegi tesztünkben az egyik nagy csoportot, a Microsoft Pocket PC operációs rendszert futtató (korábban Windows CE) tenyérgépeket vesszük górcső alá, és igyekszünk rávilágítani arra is, mire használhatóak, legyen szó akár kemény munkáról vagy önfeledt szórakozásról. A fejlesztés tempója - mint azt a számítástechnikában vagy a mobil telefóniában már megtapasztalhattuk - szédületes, a gépek nyújtotta teljesítményt mind rövidebb ideig képviseli a pillanatnyi csúcstechnológiát.



Az áttekintésben azonban a teljesítmény adatokon kívül a felszereltséget, a hang és képminoséget, valamint az esztétikus kinézetet is pontoztuk. Az sem elhanyagolható szempont, hogy az idő múlásával egyre barátságosabbak lettek az árak, ezek láttán érdemes lehet átgondolni a korábban esetleg elérhetetlen „játékszernek” ítélt kézi számítógépekhez való viszonyunkat.

A teljes cikk a 2004. januári számunkban olvasható.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.