Hirdetés

Terjed a Homepage féreg



|

Hirdetés

A Homepage névre keresztelt féregprogram azzal a Visual Basic Script Worm Generatorral készült, amellyel az Anna Kournikova vírust is készítették. Az antivírus szoftverek döntő többsége nem ismeri fel a vírust, így a terjedésnek egyelőre nincs kifejezett akadálya. A vírusirtók készítői már rendre kiadták frissítéseiket antivírus programjaikhoz, de ezek alkalmazása még várat magára. A Homepage a megszokott úton, e-mail formájában érkezik. A weboldal-ajánlónak látszó e-mail csatolt fájlja tartalmazza a vírust, amely aktíválódása esetén továbbküldi magát a címjegyzékben szereplő összes címre. A vírus rombolást nem végez, de egyes rendszereket túlterhelhet levéláradatával.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.