Hirdetés

TERRATEC Aureon hangkártyacsalád



|

Hirdetés

Új hangkártya családot mutatott be a német TERRATEC cég, az Aureon 5.1 Fun, az Aureon 5.1 Sky és az Aureon 7.1 Space. Az Aureon 5.1 'Fun' a család legkisebb tagja, 5.1-es támogatás mellett a legújabb 3D-s szabványokat is támogatja. A középső testvér a 'Sky', amely a kistestvérnél felsoroltak mellett 24/96-os hangzást is támogat, mindezt a TERRATEC 4G hi-fi minőségben. A nagytestvér 'Space' mindezeket 7.1 csatornán kezeli. Az összes kártya támogatja az elterjedt háromdimenziós hangrendszereket, mint pl. az EAX 1.0/2.0, A3D, Sensaura 3D, Direct3D és DTS szabványokat. Reméljük karácsonyig hozzánk is megérkeznek ezek a kiváló kártyák.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.