Hirdetés

Teszteld a PC World operációs rendszerét!



|

Nem jön be a Windows 8? Próbáld ki a szerkesztőségünk kedvenc alkalmazásaival felvértezett operációs rendszerünket, amit megtalálhatsz a júniusi PC World lemezmellékletén.

Hirdetés

Friss, ropogós magazinunk DVD-jéről azonban nem csak az operációs rendszerünket emelkedik ki, hiszen a megszokott mobil és PC-s védelmi csomagunk (ESET, F-Secure, Agnitum, G Data és Panda) mellett egy több mint 15 ezer forint értékű szoftvercsomagot is ajándékba adunk, amelynek része az Ashampo Photo Commander 10 és az Audials Radiotracker 10 SE fizetős szoftver. Előbbi egy fényképes mindenes, amellyel nem csak optimalizálhatjuk, hanem szerkeszthetjük, konvertálhatjuk képeinket, sőt webgalériát és saját naptárat is készíthetünk. A Radiotracker pedig a zenei gyűjteményünk központjává válhat, hiszen adatbázisában egyrészt több mint 50 ezer rádió és 120 ezer podcast található meg, másrészt az intelligens rögzítő funkciójával egyszerre akár öt csatorna adását is rögzíthetjük úgy, hogy a program a nem kívánatos részeket automatikusan kiszűri.

 



Természetesen nem csak a DVD-mellékletünk bővelkedik az értékes tartalmakban. A magazinban felkutattuk a legidegesítőbb PC-s szokásokat, amelyek akár egészségünkre is kihatással lehetnek. A terápia részeként nem csak feltárjuk a rossz beidegződéseket, hanem megoldásokat is kínálunk. Kiemelten foglalkozunk a túlzásba vitt megosztás káros hatásaival is, ami rendkívül veszélyes, hiszen az elszúrt információmorzsák segítségével idegenek könnyen kiismerhetnek és megkárosíthatnak bennünket. Mit tud rólunk a net? Többet, mint gondolnánk!

 



Az új konzolgenerációt is elemezzük, főként hogy az előzetes hírek alapján érdekesebb csata várható az Xbox One és a Playstation 4 között mint azt korábban gondoltuk. Emellett megmutatjuk azt is, hogy miként építhetünk egy olyan saját PC-s konzolt, ami nappalink dísze lehet. A nyárra való tekintettel a legjobb kompakt fényképezőgépeket is összehasonlítottuk, valamint megmutatjuk, hogy miként készíthetünk káprázatos természetfotókat.

További témáink részletesebben:



SSD-t, de milyet?

Nem telik el nap anélkül, hogy ne kacsintgatnánk egyre többet az SSD-k irányába? Segítünk választani. Terítéken a legjobb 240 gigás SSD-k.

Hol tart az Android?

Pár év alatt vezető operációs rendszerré nőtte ki magát az Android. Változott és átformálta eszközeinket. Sorra vettük, miket köszönhetünk neki.

Fotós tippek kezdőknek

Életmód rovatunkban megmutatjuk, hogy egy ifjú természetfotósnak hogyan érdemes összeválogatnia felszerelését. Tippjeink között pedig gyakorlati tanácsokkal segítjük az elindulást a fényképezés egyik legszebb területén.

IP-kamerával a lakásban

A kutya jó házőrző, de videót nem készít a tolvajokról. Egy megfigyelőkamera ellenben igen, és a mai modellek már rengeteg extra szolgáltatást is kínálnak.

Írásainkról bővebben a részletes tartalmi leírásban olvashatsz. A magazinunk digitális változatát megtalálod a Digitalstand oldalán. Ha belelapoznál a lapba, akkor azt is megteheted, ha ellátogatsz a galériánkhoz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.