Hirdetés

Tesztelhető a Norton Antivirus 2006



|

Hirdetés

... a piacon egyre komolyabb verseny alakul ki, és a versenyképesség fenntartásához szükség van a szoftverek gyakoribb megújítására. A biztonsági alkalmazások piacán a versenyt tovább fogja fokozni az év végén elinduló Microsoft OneCare szolgáltatás is. Erre pedig a Symantec is szeretne időben felkészülni.

A Symantec már elérhetővé tette a Norton AntiVirus 2006 szoftverének nyilvános béta változatát. A cég szerint az új víruskereső hatékonyabban távolítja el a kártékony programokat, és nagyobb fokú védelmet biztosít az emailezés illetve az azonnali üzenetküldés során felmerülő fenyegetettségekkel szemben. A béta verzió jelenleg a Windows 2000 valamint a Windows XP operációs rendszerekhez tölthető le, és 30 napig használható.


A Symantec a béta verzióban felfedezett hibákért jutalmat is ad. A cég az első 50, még nem dokumentált hiba bejelentéséért egy-egy Norton AntiVirus 2006 szoftvert ad ajándékba.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.