Hirdetés

Tévé adást fog az LG noteszgépe



|

Hirdetés

Digitális tévé adások adások vételére alkalmas kísérleti notebookot korábban más cégek is bemutattak szakkiállításokon, de az első tömeggyártásra szánt termék. A modell 14 inch széles, WXGA-s, 1280x768-as felbontású LCD képernyővel rendelkezik és 15:9-es képarány megjelenítésére képes. A DMB adások vételére alkalmas notebook olyan DMB antennát és jelkezelő modulokat tartalmaz, amelyek tetszés szerint kicserélhetőek az optikai lemezmeghajtóval (ODD). Így, ha utazásra kerül sor, akkor a felhasználók csökkenthetik a készülék súlyát, mert választhatnak a DMB modul és az ODD közül.

A DMB notebook-ok képesek az adásokat fogni, rögzíteni, a csatornákat megkeresni és nyilvántartani, valamint tárolni tudják az előre programozott műsorokat, képlopó funkcióval rendelkeznek, és intelligensen frissítik magukat (az internetről automatikusan letöltött szoftverrel, meghajtóprogramokkal), így szolgálva a vásárlók kényelmét.

A jelenlegi legerősebb DMB notebook (a LW40-P1LK típus) Sonoma platformos, Pentium M 1.6GHz processzorral, 512 MB DDR2 memóriával és nagy kapacitású 80GB-os merevlemezzel vannak ellátva. ATI Mobility Radeon X600 grafikai chipet tartalmaznak, amely minőségi szórakozássá varázsolja a 3D játékokat és videókat. Az LW40-P1LK modell kiskereskedelmi forgalomban kb.1990 dollár.

A középső modell (az LW40-11HK típus) Pentium M 1.6GHz processzorral, 512 MB DDR2 memóriával és 60GB-os merevlemezzel van felszerelve és Intel GMA900 grafikus chipet tartalmaz. Az ára kb. 1790 dollár - a DMB modullal együtt. Az alapmodell, (az LW40-ENHK típus) Pentium M 1.4GHz processzorral, 512 MB DDR2 memóriával és 60GB-os merevlemezzel van ellátva és az ára kiskereskedelmi forgalomban 1.59 millió von (kb.1590 dollár - a DMB modullal együtt).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.