Hirdetés

Tim Cook beszólt a Surface Bookra



|

Az Apple kemény hadjáratot folytat az iPad Pro népszerűsítéséért.

Hirdetés

Tim Cook, az Apple ügyvezetője a napokban mondta azt, hogy a PC-s világnak vége, és az emberek többsége tökéletesen boldogul majd az iPhone-ja mellett egy iPad Pro táblagéppel. 

Hirdetés

Most bónuszként a Microsoft rivális Surface Bookját is véleményezte. Cook szerint a 13,5 hüvelykes tablet-notebook hibrid olyan termék, ami túl sokat akar. Szeretne táblagép és notebook is lenni, de valójában egyik sem lett. 

Az almás cég komolyan gondolja az iPad Pro népszerűsítését, és azt, hogy a fogyasztóknak többé nincs szüksége PC-re. Mindez annak ellenére van így, hogy az iPades eladásokat épp az iPhone 6/6S Plus phabletek verik tönkre, illetve, hogy ettől függetlenül a Mac gépek népszerűbbek, mint valaha. 

Tim Cook azt mondja, ő személy szerint mostantól kizárólag egy iPad Próval és egy iPhone-nal utazik bárhová. Az Apple vezére a táblagépes eladások növekedését várja. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.