Hirdetés

Tim Cook meg akarja állítani Donald Trumpot



|

Elon Musk és Larry Page is ott volt a titkos megbeszélésen, amelynek a célja Donald Trump félreállítása.

Hirdetés

Az amerikai elnökválasztás már önmagában is izgalmasnak és érdekesnek ígérkezik, a jelek szerint azonban a tech szektor és az élén Tim Cook is aktívan beleszólna a választások végkimenetelébe. Egészen pontosan félre akarja állítani a republikánus elnökjelöltet, Donald Trumpot. 

Hirdetés

Trump a múltban többször éles hangvételű véleményt alkotott az Apple-ről, Tim Cook pedig úgy látta jónak, ha másokkal szövetkezve már a jelöléstől is megpróbálja félreállítani őt. 

A Huffintgon Post jelentése szerint Tim Cook, az Apple vezére egy magánszigeten találkozott a Google társalapítójával, Larry Page-dzsel, a Tesla vezérével, Elon Muskkal, valamint Sean Parkerrel. Más tech cégek ügyvezetői és republikánusok is jelen voltak. 

A sajtót kizárták a találkáról, azonban a pletykák szerint Trumpot már a jelölésben is meg akarják akadályozni. Arról is sokat beszéltek, hogyan juthatott el idáig. 

A megbeszélésen szóba került az FBI-jal folytatott csatározás is, aminek kapcsán Tom Cotton republikánus szenátor kemény és durva hangnemben szólította fel Cookot az együttműködésre - a jelenlévők állítólag kényelmetlenül érezték magukat az ellenségesség miatt. 

Donald Trump korábban azt mondta, kényszeríteni akarja az Apple-t, hogy a termékeit Amerikában gyártsa, illetve bojkottálná egészen addig a céget, amíg az nem működik együtt a hatóságokkal. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.