Hirdetés

Tisztítsuk meg a párbeszédablakokat!



|

Hirdetés

Semmi sallang vagy felesleges ikon nem volt látható a mentés vagy a megnyitás során, csak a lényeg. Ezek a navigálóikonok az ablak bal szélén idegesítenek. Nem lehetne megszabadulni tőlük? Vagy be lehet valahol állítani a régi ablakfelépítést?Őszintén csodálkoztunk ezen a kérésen, hiszen az Office és a Windows XP állományműveleti paneljeinek bal oldalán látható helykiválasztó ikonok, azaz a Helyek sáv az egyik legjobb dolog a szeletelt kenyér óta. Nem kell többé gyakran használt mappáinkat keresgélni meghajtók könyvtárainak zegzugos fastruktúrájában, egy kattintással bármelyiket elérhetjük.

Ha vissza szeretnénk térni a klasszikus, ikonmentes párbeszédablakhoz, ismét vegyük elő a TweakUI-t, keressük meg a Common Dialog ágat, azon belül pedig a Places Bar pontot. A jobb oldalon lévő lehetőségek közül válasszuk a Hide Places Bar opciót. Ha inkább csak testre szabnánk a parancsikonokat, akkor jelöljük ki a Custom Places Bart, és válogassunk a lista elemei közül, de akár új mappákat is definiálhatunk teljes elérési útjuk megadásával. A beállítások csak a Windows XP állományműveleti paneljeire érvényesek, az Office-éi ettől teljesen függetlenek. A változtatások nyugtázása után máris kipróbálhatjuk a különbséget egy megnyitás vagy egy mentés ablakban!







Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.